Η bubbllz στους finalist του Tech Challenge της Euroleague

0

Ανακοινώθηκαν από την Euroleague οι finalists του Euroleague Tech Challenge το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 19-23 Μαρτίου 2018. Ανάμεσα στις 62 προτάσεις που υποβλήθηκαν από 17 χώρες, με αντικείμενο την καινοτομία στον αθλητισμό, η ελληνική Startup bubbllz μπήκε στους finalists του διαγωνισμού.

Στην Βαρκελώνη, η bubbllz θα «παίξει» στα τελικά με βάση την πρόταση της σχετικά με το Augmented Reality Content και την χρήση του στο Sports Marketing και στα Social Media.

Η bubbllz είναι μια ελληνική Startup η οποία έχει βραβευτεί με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 ενώ στο εταιρικό της κεφάλαιο συμμετέχει η Εθνική Τράπεζα μέσω του NBG Business Seeds, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης της νεοφυούς και καινοτόμου επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Οι Founders της Startup είναι οι Κωνστάντιος Μπατσιώλας, Γιώργος Θρασκιάς και Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Η Bubbllz έχει πραγματοποιήσει ήδη το soft launch της και βρίσκεται στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου. Η startup δίνει πραγματική και μετρήσιμη αξία στα post των χρηστών με τους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες στα social media σχετικά με τις αγορές και επιλογές τους, όπως ένα ρούχο που μόλις πήραν, ένα απολαυστικό πιάτο φαγητό , selfie με φίλους σε ένα μπαρ, μία φωτογραφία από το γήπεδο κλπ.

Με επίκεντρο τον ίδιο τον χρήστη, σκοπός της εφαρμογής είναι να ανταμείβει αυτά τα καθημερινά post των χρηστών με μοναδικές προσφορές, διαγωνισμούς και εκπτώσεις!

Η εφαρμογή διατίθεται ήδη για Android και iOS συσκευές.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.