Η Cyber Monday πάει Public!

0

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη Black Friday, τα Public συνεχίζουν να γιορτάζουν με Cyber Monday. To Marketplace των Public.gr γιορτάζει την Cyber Monday με χιλιάδες προσφορές με 55 συνεργαζόμενα καταστήματα και μοναδικές προσφορές σε πάνω από 3.500 προϊόντα.

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες που συμμετέχουν στις εκπτώσεις του public.gr για την Cyber Monday στις 26/11 είναι:

To 1ο Marketplace στην Ελλάδα ανακοινώθηκε τον Μάιο του 2018 από τo Public και άλλαξε τα δεδομένα στο χάρτη του ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα νέο δυναμικό κανάλι πωλήσεων για όλες τις επιχειρήσεις, ανεξάρτητα μεγέθους.  Μετά από μόλις 7 μήνες λειτουργίας, το Marketplace του Public.gr, παρουσιάζει αξιοσημείωτη ανάπτυξη με πάνω από 127 ενεργά καταστήματα & πάνω από 60.000 νέα προϊόντα σε 5 νέες προϊοντικές κατηγορίες.

Ενδεικτικά, ανάμεσα στις 127  επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο Marketplace, είναι  οι:

OROLOI.gr, Power Force, Type Center SA, Trikiklo, ThinkSports, FacePainting.gr, KOSMIMA.gr, E-oro.gr, Pharmacylive, e-orthopedics, Martinez sunglasses, e-gadget.gr, Ζakcret, Kidscom, Esmarket, Cook Shop, Fitness Culture, HomeLux, Kentia, Laura Ashley, Bag Stories, Skateshop, Beautifly, My Shoe,Oxette, Loisir, Thinknature, Eurotreno, Hellas-Tech, At Home, Oxford Company, Dansport.

Παράλληλα, επιπλέον 100 εταιρείες είναι στη διαδικασία ένταξης στο Public Marketplace, όπως ενδεικτικά oι:  Gianna Kazakou, Navy & Green, Migato, La Redoute, Crocodilino, Alma Sports, AtHome, Fighters Dome, Sports World Business κα.

Το Marketplace των Public ακολουθώντας τα best practices των διεθνών marketplaces έχει διευρύνει  περαιτέρω τις προϊοντικές επιλογές που μπορεί να βρει κανείς στο Public.gr με νέες κατηγορίες προϊόντων. Ενδεικτικά μία από τις νέες μεγάλες κατηγορίες που μπορεί να βρε κανείς είναι το «Home and Smart Living» (έπιπλα, φωτιστικά, διακόσμηση, είδη κουζίνας και λευκά είδη), αλλά και  οι κατηγορίες «Sports & Fitness» (όργανα γυμναστικής, εξοπλισμός για αθλήματα, αξεσουάρ γυμναστικής κ.α.), «Hobby & ελεύθερος χρόνος» (είδη camping, βαλίτσες, μοντελισμός, μουσικά όργανα κ.α.), αλλά και «Μόδα» η οποία περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ με στυλ για το αντρικό και γυναικείο κοινό, καθώς και για τα παιδιά και για την «Προσωπική Φροντίδα».

Αξιοσημείωτο είναι ότι εξελίσσοντας συνεχώς την εμπειρία των επισκεπτών του, το public.gr έκανε πρόσφατα δυνατή τη λειτουργία της ομαδοποίησης προϊόντων βάσει μεγέθους και χρώματος, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στις ηλεκτρονικές αγορές!

 Για τις καλύτερες online προσφορές, επισκέψου το public.gr!

https://www.public.gr/cat/cyber-monday/

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.