Η FedEx προσφέρει μπόνους για να κρατήσει τους πιλότους της μακριά από τη σύνταξη!

0

Η περίοδος των γιορτών πλησιάζει και καθώς η έλλειψη στελεχών συνεχίζει να αυξάνεται, η εταιρεία παράδοσης πακέτων FedEx προσφέρει μπόνους ύψους 40.000  έως 110.000 δολαρίων σε πιλότους ηλικίας συνταξιοδότησης, προκειμένου να πετάξουν για ακόμη ένα έτος, σύμφωνα με αναφορές του Reuters.

Τα μπόνους αποκαλύπτουν ότι η ανάπτυξη του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση μεταφοράς, δημιουργούν μια πρόκληση για την Fedex, η οποία πρέπει να αντιμετωπίσει. Οποιοδήποτε πρόβλημα στη διατήρηση της παραγωγικής της ικανότητας, διαταράσσει τις αλυσίδες εφοδιασμού σε μια εποχή που ήδη αποσταθεροποιούνται από τις διεθνείς εμπορικές εντάσεις.  Η FedEx και η αντίπαλη United Parcel Service, η οποία προσπαθεί να προσλάβει εκατοντάδες πιλότους για φέτος, αλλά δεν καταβάλλει μπόνους, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού, ιδίως κατά τις αργίες, στις οποίες οι μέσοι ημερήσιοι όγκοι παράδοσης μπορούν να διπλασιαστούν.

Η FedEx και η UPS σημείωσαν ρεκόρ εσόδων κατά την περίοδο των γιορτών το 2016 και το 2017 και σχεδιάζουν να προσλάβουν συνολικά 155.000 προσωρινούς εργαζόμενους για την ίδια περίοδο φέτος, ώστε να βοηθήσουν στην παράδοση προϊόντων που αγοράστηκαν από λιανοπωλητές όπως η Amazon και η Walmart. Η Εθνική Ομοσπονδία Λιανεμπορίου αναμένει από το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2018 οι πωλήσεις λιανικών πωλήσεων στις ΗΠΑ να αυξηθούν έως και 4,8% από πέρυσι σε 720,89 δισεκατομμύρια δολάρια.

Κάθε μέρα, περίπου το ένα τρίτο του παγκόσμιου εμπορίου, αξίας 17,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ταξιδεύουν αεροπορικώς, σύμφωνα με την International Air Transport Association!

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.