Η Fintech Curve στοχεύει να γίνει μια «Amazon Of Banking»!

0

Η Fintech Curve έχει ως στόχο να συγκεντρώσει 50 εκατομμύρια δολάρια μέσω χρηματοδότησης, ανέφερε ο CEO της εταιρείας σε συνέντευξή του στο CNBC, ώστε να ενισχύσει το στόχο της και να γίνει μια «Amazon of Banking»!

Η σύγκριση με την Amazon προήλθε από τον Shachar Bialick, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Curve, ο οποίος δήλωσε επίσης ότι η εταιρεία προσπαθεί να καταστεί περισσότερο μια πλατφόρμα υπηρεσιών από διάφορους παρόχους, εξηγώντας γιατί δεν έχει υποβάλει αίτηση για τραπεζική άδεια. Σύμφωνα με πρόσφατα σχόλια του Bialick στο CNBC, ανέφερε ότι η βρετανική fintech startup επιδιώκει να επιτρέψει στους χρήστες να ελέγχουν όλους τους χρηματοοικονομικούς τους λογαριασμούς μέσω της εφαρμογής τους, διατηρώντας την πρόσβαση και τις πληροφορίες σε μια κεντρική θέση, ενοποιημένη μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Η Curve στην ουσία θέλει να αποτελέσει κομμάτι των ταχέως αναπτυσσόμενων εταιρειών fintech που προέρχονται από την Ευρώπη. Εταιρείες όπως η Revolut, η N26 και η Monzo διαθέτουν πλήρεις τραπεζικές άδειες. Προσφέρουν τρεχούμενους λογαριασμούς και άλλα χαρακτηριστικά, όπως μηδενικές προμήθειες συναλλάγματος για να προσελκύσουν ενδιαφερόμενους πελάτες. Σε σύγκριση με αυτές τις fintech, η Curve είναι μικρότερη, αλλά ο Bialick είπε ότι οι χρήστες είναι πολύ αφοσιωμένοι και ότι η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη του προϊόντος.

 

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.