Η Google αγόρασε το κουτάλι της Lift Labs

0

Η Google αγόρασε την Lift Labs, την εταιρεία που δημιούργησε ένα κουτάλι που διευκολύνει όσους έχουν αστάθεια και τρέμουλο να φάνε.

Σε επίσημη ανακοίνωση της η Google αναφέρει: «Σήμερα καλωσορίζουμε την ομάδα Lift Lab στην Google. Αυτή η μηχανή ‘διόρθωσης της αστάθειας’ θα μπορούσε να βελτιώσει την ποιότητα ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους. Έχουμε σκοπό να εξερευνήσουμε πως η τεχνολογία τους θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με άλλους τρόπους έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατανόηση και η διαχείριση νευρολογικών ασθενειών, όπως η νόσος του Πάρκινσον. Περίπου 10 εκατ. Αμερικανοί πάσχουν από αστάθεια στα χέρια, την φωνή και το κεφάλι, ενώ το 40% αυτών δεν μπορούν να θεραπευτούν με φαρμακευτική αγωγή».

Η εταιρεία που έχει έδρα στο Σαν Φρανσίσκο κυκλοφόρησε το “Liftware” τον περασμένο Δεκέμβρη και από τότε βοηθά άτομα με χαμηλή, μεσαία και υψηλή μορφή αστάθειας. Το κουτάλι είναι συνδεδεμένο με μια συσκευή που αντισταθμίζει την αστάθεια και δημιουργεί ισορροπία στο 70%.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Leave A Reply