Η Groupama Ασφαλιστική χορηγός του ιστιοπλόου Δημήτρη Μπήτρου

0

Η Groupama Ασφαλιστική ανακοίνωσε ότι το 2019 θα βρίσκεται, ως χορηγός, στο πλευρό του νεαρού ιστιοπλόου Δημήτρη Μπήτρου, στηρίζοντας την ανοδική πορεία του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας και μέλους της Εθνικής Ομάδας ιστιοπλοΐας.

Ο Δημήτρης, γεννημένος το 2005, είναι αθλητής στην κατηγορία optimist και έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό διακρίσεων, τόσο σε εγχώριο-διασυλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν οι επιτυχίες του ως μέλος της Εθνικής ομάδας ιστιοπλοΐας τα τελευταία δύο χρόνια, κατά τα οποία ο Δημήτρης κατέλαβε την 7η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Κύπρο το 2018 και την 6η θέση στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στη Βουλγαρία το 2017.

Με αφορμή τη νέα της χορηγία, ο Γενικός Διευθυντής της Groupama Ασφαλιστικής, Χρήστος Κάτσιος σχολίασε: «Βρισκόμαστε στο πλευρό της νέας, ένδοξης γενιάς ιστιοπλόων μας και είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που θα υποστηρίξουμε έναν αθλητή, όπως ο Δημήτρης Μπήτρος, ο οποίος αξιοποιεί το ταλέντο του με συνέπεια και- παρά το νεαρό της ηλικίας του- φιλοδοξεί να οδηγήσει τη χώρα μας στην κορυφή του αθλήματος. Η σχέση μας με τον Δημήτρη, που ξεκινάει τώρα, ελπίζουμε να αποτελέσει εφαλτήριο ακόμα περισσότερων και μεγαλύτερων διακρίσεων.»

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.