Η IBM εξαγόρασε την Blue Box Group

0

Στην απόκτηση της Blue Box Group, ενός παρόχου διαχείρισης ιδιωτικού cloud που είναι “κτισμένο” στο OpenStack, προχώρησε η IBM.

Οι πελάτες της Blue Box Group εκμεταλλεύονται την ικανότητα να εγκαθιστούν και υλοποιούν με μεγάλη ευκολία workloads κατά μήκος περιβαλλόντων υβριδικού cloud. Μέσω της εξαγορασθείσας εταιρείας, η IBM θα είναι σε θέση να βοηθήσει τις επιχειρήσεις-πελάτες της να ολοκληρώνουν και ενσωματώνουν με μεγάλη ταχύτητα τις εφαρμογές τους που στηρίζονται στο cloud και τα on-premises πληροφοριακά συστήματα σε διαχειρίσιμο cloud που βασίζεται σε OpenStack.

Επιπροσθέτως, η Blue Box θα ενισχύσει σημαντικά το υφιστάμενο cloud προϊοντικό πορτφόλιο OpenStack της IBM, με την εισαγωγή μιας εξ’ αποστάσεως διαχειρίσιμης  OpenStack προϊοντικής προσφοράς, εξασφαλίζοντας στους πελάτες ένα τοπικό cloud και προηγμένα επίπεδα ασφάλειας, ελέγχου και ορατότητα.

Τέλος, η εξαγορασθείσα εταιρεία υποστηρίζεται από ορισμένα venture capitals, όπως λ.χ. τα Voyager Capital και Founder Collective.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.