Η IBM παρουσίασε blockchain-as-a-service για μεγάλες επιχειρήσεις

0

Στο λανσάρισμα της IBM Blockchain, μιας εμπορικής υπηρεσίας που αποσκοπεί να προσφέρει στις μεγάλες επιχειρήσεις και τους οργανισμούς την δυνατότητα να κτίσουν τα δικά τους κλιμακούμενα όσο και ασφαλή blockchain δίκτυα, προχώρησε η IBM.

IBM Blockchain _
Το IBM Blockchain αναμένεται να παρέχει ένα πλαίσιο που θα αφορά σε εταιρικά δίκτυα blockchain που με τη σειρά τους θα μπορούν να επεκταθούν ταχύτατα και να «υποδεχτούν» νέα μέλη.

Σύμφωνα με την «Μεγάλη Γαλάζια», το σύστημα blockchain θα μπορεί να υποστηρίζει μεγάλα οικοσυστήματα χρηστών, καθώς επίσης και τουλάχιστον 1.000 συναλλαγές το δευτερόλεπτο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι οργανισμοί και οι πολύ μεγάλες επιχειρήσεις, όπως λ.χ. οι τράπεζες και οι ευρύτερες οικονομικές υπηρεσίες πληρωμών, εξερευνούν το blockchain ως έναν τρόπο να περιορίσουν τον χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία των αιτημάτων εκ μέρους των πελατών, καθώς επίσης και να επιλύνει τα πλέον σύνθετα ή δύσκολες διαδικασίες.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.