Η Ingram Micro Cloud αναζητά τη νέα γενιά τεχνολογικών startups

0

Η Ingram Micro Cloud διοργανώνει τον διαγωνισμό Comet Competition, με στόχο να υποστηρίξει τη νέα γενιά τεχνολογικών εταιρειών.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε B2B startups είχαν έσοδα κάτω από 10 εκατ. δολάρια τους τελευταίους δώδεκα μήνες και ασχολούνται με την κυβερνοασφάλεια, τη βιομηχανική τεχνολογία, τη χρηματοοικονομική τεχνολογία, το IoT και άλλους τομείς. Τα έπαθλα θα είναι 5 εκατ. δολάρια σε go-to market χρηματοδότηση, 1 εκατ. δολάρια σε μετρητά για τον μεγάλο νικητή καθώς και μια επιχειρηματική συνεργασία με την Ingram Micro Cloud.

Οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019. Όλοι οι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν με βάση το όραμά τους για το μέλλον, τις δυνατότητές και την ετοιμότητα τους από μια ομάδα κριτών που αποτελείται από διακεκριμένους μηχανικούς, στελέχη και παράγοντες που επηρεάζουν τη βιομηχανία.

Η online αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο, με 16 φιναλίστ να επιλέγονται και να διαγωνίζονται για το μεγάλο έπαθλο του 1 εκατ. δολαρίων στο Cloud Summit 2020 στο Μαϊάμι.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.