Η Lemonade Lab άντλησε 5,8 εκατ. δολ. από θυγατρική της Foxconn

0

Το ποσό των 5,8 εκατ. δολαρίων επένδυσε θυγατρική εταιρεία της Foxconn στην Lemonade Lab, startup που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη αισθητήρων και «έξυπνων» ρούχων εκγύμνασης και αγώνων για αθλητές.

Παράλληλα, η εταιρεία που εδρεύει στη Βοστόνη και το Τόκιο αναμένεται να υπογράψει συμφωνία στρατηγικής σημασίας με την FIH Mobile, η οποία με τη σειρά της προσφέρει υπηρεσίες που σχετίζονται με το τεχνολογικό σκέλος και δημιουργικό σκέλος για κατασκευαστές φορητών συσκευών.

Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη από μια σειρά hardware επενδύσεις που προβαίνει η Foxconn, στους πελάτες της οποίας συγκαταλέγονται οι Apple, Microsoft και Acer. Υπό αυτό το πρίσμα, προ διμήνου επένδυσε 118 εκατ. δολάρια στον τομέα ρομποτικής της SoftBank, ενώ η Ginko Ventures, ο επενδυτικός βραχίονάς της στην Ευρώπη ηγήθηκε ενός γύρου χρηματοδότησης της τάξεως των 25 εκατ. δολαρίων στην Actility, μια Γαλλική startup που αναπτύσσει μια πλατφόρμα για Internet of Things.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η Lemonade Lab εκτός από τους αισθητήρες, αναπτύσσει μια πλατφόρμα που στηρίζεται στο cloud και η οποία αναλύει δεδομένα που προέρχονται από τους αισθητήρες, παρέχοντας στους αθλητές που φορούν τα «έξυπνα» ρούχα της χρήσιμες πληροφορίες ενόσω γυμνάζονται!

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.