Η Lightico σήκωσε 14,5 εκατ. δολάρια για να «χτυπήσει» την DocuSign

0

Η Lightico, μια startup, με έδρα σε Νέα Υόρκη και Τελ Αβίβ, που βοηθά εταιρείες και τράπεζες να συγκεντρώσουν έντυπα, υπογραφές, έγγραφα και πληρωμές ψηφιακά, σήκωσε 14,5 εκατ. δολάρια σε έναν πρώτο γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την Mangrove Capital Partners και συμμετοχή των Crescendo Venture Partners, lool ventures και Spinach Angel.

Η Lightico έχει δημιουργήσει μια σειρά μικροεφαρμογών που βοηθούν τις επιχειρήσεις να συλλέγουν άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζονται από τα κινητά τηλέφωνα των πελατών τους, είτε ο πελάτης αλληλεπιδρά μέσω ενός τηλεφωνικού κέντρου, ενός ιστότοπου ή μιας εφαρμογής. Η startup ήδη συνεργάζεται με αρκετές τράπεζες και βοηθά τους πελάτες τους να ανοίξουν λογαριασμούς, να εξασφαλίσουν δάνεια και να κάνουν πληρωμές ψηφιακά.

Η Lightico ισχυρίζεται τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 500% πέρυσι και ότι τώρα εξυπηρετεί εκατομμύρια καταναλωτές, μέσω 250 πελατών της, συμπεριλαμβανομένων τραπεζών και ασφαλιστικών εταιρειών. Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των προϊόντων της εταιρεία και την επέκταση της στην παγκόσμια αγορά. Στόχος της Lightico είναι να «χτυπήσει» την DocuSign, που ηγείται στον χώρο.

Ο Zviki Ben-Ishay, CEO της Lightico, δήλωσε: «Οι σημερινοί καταναλωτές έχουν εκπαιδευτεί από εταιρείες όπως οι Amazon, Uber, Apple και Netflix και αναζητούν γρήγορες εμπειρίες οπουδήποτε, ειδικά στα κινητά τους τηλέφωνα. Η Lightico βοηθά τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν και να απλοποιήσουν πολύπλοκες διαδικασίες για τους πελάτες τους».

Share.

Comments are closed.