Η Marinanow «σήκωσε» 1,2 εκατ. ευρώ σε δύο γύρους χρηματοδότησης!

0

Το συνολικό ποσό των 1,2 εκατ. ευρώ κατάφερε να αντλήσει σε δύο κύκλους χρηματοδότησης η Marinanow, μια online πλατφόρμα που αφορά στην κράτηση σκαφών και αγκυροβόλιων που βρίσκονται κατά μήκος της Μεσογείου.

Στις δύο διαδικασίες συμμετείχαν οι The Net Value, Fund United Ventures One κ.ά. Με τα κεφάλαια που άντλησε, η Marinanow αναμένεται να εντείνει περαιτέρω τις προσπάθειες ανάπτυξης της SaaS πλατφόρμας, καθώς επίσης και στην ισχυροποίηση της θέσης της στην Μεσόγειο όπου ήδη συνεργάζεται με 500 από τις συνολικά 13.00 μαρίνες και τα 9.000 σκάφη.

Όπως σημείωσε σχετικά ο Alessandro Sestini, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Marinanow: «Το 2016 διαχειριστήκαμε κάτι παραπάνω από 10.000 αιτήματα στην πλατφόρμα μας, γεγονός που εκλάβαμε ως μια ιδιαίτερα σοβαρή όσο και επείγουσα επισήμανση προκειμένου να επενδύσουμε περαιτέρω στην διαδικασία αυτοματοποίησης των κρατήσεων, καθώς επίσης στους τομείς του marketing, των πωλήσεων και της εν γένει προώθησης για την τρέχουσα τουριστική σεζόν. Θα πρέπει να σημειωθεί πως πέρυσι, η Marinanow υπέγραψε μια σειρά από σημαντικές σσυμφωνίες συνεργασίας με τις οργανωμένες αλυσίδες διαχείρισης μαρίνων ACI Marinas Croatia και Marinedi, αλλά και με τις βοηθητικές υπηρεσίες, όπως λ.χ. τις Navionics, Nautica Italiana και ANSEuropa».

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.