Η Monese προσφέρει λογαριασμούς στον… Άρη!

0

Προφανώς ο CEO της Monese Norris Koppel έχει ενθουσιαστεί με τις επιτυχίες της SpaceX και του Elon Musk και αποφάσισε να ανοίξει λίστα αναμονής για την δημιουργία τραπεζικών λογαριασμών για όσους πάνε στον Άρη!

Η Monese είναι μια Αγγλική Fintech νεοτράπεζα σε App η οποία προσφέρει τραπεζικούς λογαριασμούς και μεταφορά χρημάτων στα Smartphones, όπως κάνει και η Revolut, Monzo, N26 κ.α.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο οπότε και λάνσαρε την υπηρεσία της στην Ευρώπη, υποστηρίζει 20 χώρες και προσφέρει κανονικούς λογαριασμούς IBAN. Αναφέρει ότι έχει 290.000 χρήστες και ότι γράφονται περίπου 1.000 κάθε μέρα οι οποίοι μεταφέρουν περίπου 1 δισ. λίρες το έτος.

Σε σχέση με τις αρχές του 2017 η FinTech Startup, η οποία σημειωτέον έχει τα κεντρικά γραφεία στην Εσθονία, έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στα μεγέθη της απευθυνόμενη κυρίως σε μετανάστες για μεταφορές χρημάτων μεταξύ των χωρών.

Share.

About Author

Γιώργος Κουρκουτάς

Τα τελευταία 20 χρόνια γράφει για Mobile Tech, PC Tech και Business Tech σε περιοδικά και online. Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσει δυο έντυπα που έχει δουλέψει αυτά θα ήταν το Pixel και το RAM. Αν θα έπρεπε να διαλέξει υπολογιστή αυτοί θα ήταν η Amiga και το Raspberry Pi. Αν θα έπρεπε να διαλέξει την τεχνολογία που θα επιφέρει τo μεγαλύτερο "αναστάτωμα" αυτή θα είναι το Blockchain.

Comments are closed.