Η Neuralink του Elon Musk «κινείται» μετά από δύο χρόνια

0

Το 2017, ο Elon Musk, CEO των Tesla, SpaceX και The Boring Company ανακοίνωσε την ίδρυση μιας ακόμη εταιρείας, της Neuralink, η οποία επρόκειτο να ασχοληθεί με την εξεύρεση ενός τρόπου απευθείας σύνδεσης του ανθρώπινου εγκεφάλου με τους υπολογιστές.

Από τότε δεν είχε ακουστεί τίποτα για αυτήν την εταιρεία και το αντικείμενό της, μέχρι που τον Απρίλιο του 2019 ο Musk έγραψε στο Twitter ότι μια ενημέρωση για την startup θα «ερχόταν σύντομα».

Το «σύντομα» έφτασε, και την προηγούμενη Πέμπτη η Neuralink ανακοίνωσε μέσω Twitter  ότι θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 18 Ιουλίου, στην οποία θα «μοιραστεί λίγα για το τι κάνει τα τελευταία δύο χρόνια».

Το tweet περιελάμβανε έναν σύνδεσμο για μια σελίδα όπου ο καθένας μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην εκδήλωση, ενώ με δεύτερο tweet η startup ενημέρωσε ότι όσοι δεν καταφέρουν να παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το event ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.