Η Orange δίνει έμφαση στην κυβερνοασφάλεια με δεύτερη μεγάλη εξαγορά

0

Η γαλλική πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Orange επένδυσε πάνω από μισό δισεκατομμύριο ευρώ και μας δείχνει την φιλοδοξία της να γίνει μεγάλος παίκτης στις υπηρεσίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι αποκτά το 100% της SecureLink με έδρα την Ολλανδία για 515 εκατ. ευρώ, λίγο παραπάνω από το διπλάσιο των συνολικών εσόδων του 2018, από την εταιρεία επενδύσεων Investcorp.

Η SecureLink είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παρόχους υπηρεσιών ψηφιακής ασφάλειας στην Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στις αγορές των σκανδιναβικών, βελγικών, ολλανδικών, γερμανικών και βρετανικών αγορών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003, έχει περισσότερους από 2.000 πελάτες με πολλές υπηρεσίες ψηφιακής ασφάλειας, όπως συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη 24/7 και μεταπωλεί μια σειρά λύσεων λογισμικού και υλικού ασφαλείας.

Νωρίτερα, η Orange εξαγόρασε τον ανεξάρτητο προμηθευτή υπηρεσιών ασφάλειας υπολογιστών SecureData του Ηνωμένου Βασιλείου – και τη θυγατρική της SensePost για συμβουλευτικές υπηρεσίες – για ένα μη ανακοινωθέν ποσό.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.