Η OSRAM «φωτίζει» την Ευρώπη μέσω Βουλγαρίας

0

Ο γερμανικός κολοσσός στην κατασκευή φωτιστικών Osram ανακοίνωσε χθες, Τρίτη, ότι έχει επενδύσει 50 εκατομμύρια λεβ (25,6 εκατ. ευρώ) για την κατασκευή του πρώτου του εργοστασίου στη Βουλγαρία.

Το εργοστάσιο, που βρίσκεται κοντά στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας στο Πλόβντιβ, θα ανοίξει επίσημα στις 19 Οκτωβρίου, αναφέρει η ανακοίνωση της Osram. Η νέα μονάδα παραγωγής θα δημιουργήσει πάνω από 900 θέσεις εργασίας και τα προϊόντα που θα παράγονται θα εξάγονται σε όλη την Ευρώπη.

Η Osram με έδρα το Μόναχο προσφέρει καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις φωτισμού. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας περιέχει από λαμπτήρες LED και συστήματα διαχείρισης φωτισμού, έως έξυπνα προϊόντα φωτισμού και νέες καινοτομίες σε προϊόντα φωτισμού.

Οι σταθεροί και μικροί φορολογικοί συντελεστές, σε συνδυασμό με τα φθηνά εργατικά χέρια, έχουν μετατρέψει την Βουλγαρία σε «ασφαλή» επιλογή για επενδύσεις τέτοιου τύπου, την ίδια στιγμή που στην χώρα μας οι επενδυτές εγκαταλείπουν κάθε επενδυτική κίνηση.

Πηγή: EMEA.gr

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.