Η PayPal λανσάρει την υπηρεσία Xoom σε 31 ευρωπαϊκές αγορές

0

Η PayPal λανσάρει την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων Xoom, στο Ηνωμένο Βασίλειο και 31 άλλες Ευρωπαϊκές αγορές. Με την υπηρεσία αυτή, οι χρήστες σε αυτές τις χώρες μπορούν να στείλουν χρήματα, να πληρώσουν λογαριασμούς ή να πιστώσουν χρήματα σε τηλέφωνα, σε πάνω από 130 αγορές διεθνώς.

Η εφαρμογή Xoom, από την οποία μπορεί κάποιος να ανοίξει λογαριασμό και να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, είναι διαθέσιμη σε iOS και Android ενώ όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ανοίξει λογαριασμό και από το Xoom.com. Οι πελάτες της PayPal μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ήδη υπάρχον λογαριασμό Paypal που διαθέτουν για να έχουν πρόσβαση στην Xoom.

Οι πελάτες της PayPal μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους για να μεταφέρουν κεφάλαια εκτός των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών που διατίθενται μέσω της Xoom. Ανάλογα με τη χώρα παράδοσης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά επιλογών: να καταθέσουν χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό, να στείλουν μετρητά για παραλαβή ή να παραδώσουν μετρητά απευθείας στην πόρτα του παραλήπτη τους.

Οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για τις συναλλαγές του μέσω μηνυμάτων, email, ή απευθείας από την εφαρμογή και το site.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.