Η PD Neurotechnology στο NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας

0

Η Εθνική Τράπεζα υποδέχεται την PD Neurotechnology στο δίκτυο των εταιρειών που υποστηρίζει συμμετέχοντας στο εταιρικό τους κεφάλαιο, στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας NBG Business Seeds.

Η PD Neurotechnology Limited είναι μία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που αναπτύσσει, παράγει και πωλεί συστήματα που συνδυάζουν αισθητήρες και ευφυείς αλγορίθμους για την υποστήριξη ασθενών με κινητικές διαταραχές.

Με το πρώτο της προϊόν που ονομάζεται PDMonitor και αφορά στην παρακολούθηση ασθενών με τη νόσο του Πάρκινσον, επιτυγχάνεται καλύτερη παρακολούθηση των ασθενών, μείωση των συμπτωμάτων και κατά συνέπεια βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Το προϊόν είναι σε διαδικασία κλινικών δοκιμών σε Γερμανία, Ιταλία και Ελλάδα και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρωπαϊκή αγορά τον Ιούνιο του 2018, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία MEDICAL CE Marking.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015, ISO 27001 και ISO 13485, ενώ η διαδικασία συλλογής, αποθήκευσης και ανάλυσης των δεδομένων ακολουθεί τις αρχές του GDPR.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.