Η PwC ξεκινάει πρόγραμμα «Digital Accelerators» για να εκπαιδεύσει τα στελέχη της στο Blockchain

0

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της PwC, η εταιρεία μπαίνει στο κλαμπ των εταιρειών που επενδύουν στην έρευνα και την ανάπτυξη για την ομαλή ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στα συστήματά της.

Πρόσφατα, η PwC ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα «Digital Accelerators» ώστε να εκπαιδεύσει ένα μεγάλο αριθμό εργαζομένων της. Το διετές πρόγραμμα, που αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2019, σκοπεύει να καταρτίσει 1.000 υπαλλήλους και θα καλύψει μια σειρά θεμάτων στον τομέα της τεχνολογίας. Αυτά τα θέματα μέχρι τώρα περιλαμβάνουν το Blockchain και την εκτύπωση 3D.

Προς το παρόν, ο αριθμός των υπαλλήλων που έχουν υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα «Digital Accelerators» ανέρχεται σε 3.500 από το δυναμικό 46.000 εργαζομένων της PwC .

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.