Η Revolut ανοίγει tech hub στο Βερολίνο και «ανανεώνει» τις υπηρεσίες της

0

Η fintech startup Revolut ανοίγει, σύμφωνα με το TechCrunch, ένα tech hub στο Βερολίνο, την έδρα της N26. Η εταιρεία σχεδιάζει να προσλάβει 80 άτομα για διάφορες θέσεις, ενώ στα πλάνα της είναι «προσαρμόσει» τα προϊόντα της για την Γερμανική αγορά και γενικότερα για την Ευρώπη.

Η προσαρμογή αυτή αφορά χαρακτηριστικά όπως η αλλαγή του PIN της κάρτας μόνο μέσω ATM, τα οποία δεν θα βρουν «ανταπόκριση» σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη Γερμανική αλλά και σε άλλες Ευρωπαϊκές αγορές. Η Startup σχεδιάζει επίσης την δυνατότητα χρηματιστηριακών συναλλαγών χωρίς προμήθεια καθώς και μια εφαρμογή για παιδιά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 150 χιλ. χρήστες της Revolut στη Γερμανία. Στο νέο hub θα υπάρχει μια τοπική ομάδα marketing και επικοινωνίας, που θα αναλάβει να επεκταθεί «πιο επιθετικά» στην αγορά.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.