Η Seat επεκτείνει τη συνεργασία της με την kicksharing Startup UFO

0

Η SEAT επεκτείνει τη συνεργασία της με την Startup κοινόχρηστων ηλεκτρικών πατινιών UFO, μετά την κυκλοφορία του scooter SEAT eXS, για την βελτίωση των αστικών μικρο-μετακινήσεων στην Μάλαγα.

Η κίνηση έρχεται μετά από δύο επιτυχημένους μήνες κυκλοφορίας του Scooter στη Μαδρίτη, όπου έχει τώρα πάνω από 13,000 χρήστες.

Ο Lucas Casasnovas, Product Marketing director της SEAT δήλωσε ότι «το SEAT eXS είναι το πρώτο όχημα ειδικά σχεδιασμένο από τη SEAT για τριγυρνάει στην πόλη με τρόπο βιώσιμο, διασκεδαστικό και εύκολο. Καθώς επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη βελτίωση των μετακινήσεων στις μεγάλες πόλεις, η συνεργασία μας με την UFO είναι ένα φυσικό βήμα προς τον το στόχο μας που είναι να εδραιώσουμε τη θέση μας ως σημείο αναφοράς στις μικρο-μετακινήσεις».

Ο Mario Marín, συνιδρυτής και CEO της UFO, τόνισε ότι «είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το όραμα που ενέπνευσε τη συνεργασία μας με την SEAT σε περισσότερες πόλεις – για να ενισχύσουμε την κινητικότητα και να βοηθήσουμε στη δημιουργία πόλεων του μέλλοντος με πιο ομαλή κυκλοφορία και μικρότερο αποτύπωμα οχημάτων. Σήμερα μεταφέρουμε αυτήν την συνεργασία στην Μάλαγα, μια πρωτοποριακή πόλη όσον αφορά τις μικρο-μετακινήσεις και ένα πρότυπο του πώς να ενσωματώσουμε νέες μορφές μετακινήσεων στις πόλεις του μέλλοντος».

Στη συμφωνία αυτή συμμετέχει και η XMOBA, η οποία αναλύει τα δεδομένα κινητικότητας της υπηρεσίας με στόχο την καλύτερη κατανόηση των αστικών μετακινήσεων και την ανάπτυξη λύσεων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων.

Share.

Comments are closed.