Η Spaces Works ανοίγει δυο συνεργατικούς χώρους στην Ερμού και το Μαρούσι

0

H Spaces προέρχεται από την Ολλανδία και αναπτύσσει κοινόχρηστους χώρους εργασίας με παρουσία σε Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Λατινική Αμερική, Αφρική, Αυστραλία και Ασία. Πλέον ήρθε και Ελλάδα με δύο νέους χώρους στο κέντρο της Αθήνας και το Μαρούσι.

Απευθύνεται σε επιχειρηματίες, εταιρείες και οργανισμούς όλων των κατηγοριών, οι οποίοι δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια και στο άνετο και επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας.

Η Spaces επέλεξε την οδό Ερμού ως τοποθεσία γιατί πρόκειται για ένα πολύ ζωντανό σημείο της πόλης και είναι ένα κτίριο, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες τόσο για δικτύωση και πολύ καλά σχεδιασμένους κοινόχρηστους χώρους όσο και για συναντήσεις και εργασία σε ένα περιβάλλον που μπορεί κανείς να συγκεντρωθεί στην εργασία του.

Το Spaces Ερμού 56 είναι ήδη σε λειτουργία και ανταποκρίνεται στις ποικίλες απαιτήσεις του χώρου εργασίας των σημερινών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων. Πρόκειται για ένα εμβληματικό κτίριο με 270 θέσεις εργασίας και 85 co-working desks ενώ όλο το μέρος εκτείνεται σε 1.309 τ.μ.

Ο Martijn Roordink, συνιδρυτής της Spaces, δήλωσε για την επέκταση στην Αθήνα: «Η Spaces επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που γίνεται η εργασία, παρέχοντας ένα σύγχρονο και εμπνευσμένο περιβάλλον με πραγματική έμφαση στη συνεργασία και στη δικτύωση«.
«Η Αθήνα είναι μια πολύ ζωντανή πόλη με μεγάλες δυνατότητες και η οδός Ερμού είναι από τους πιο κεντρικούς και ζωντανούς δρόμους. Πιστεύω πως η Spaces θα αποτελέσει μια εστία έμπνευσης για τους χρήστες της και πως μέσα από τους χώρους της θα γεννηθούν καινοτόμες ιδέες και εμπνευσμένες συνεργασίες».

Τον ερχόμενο Μάιο θα ανοίξει και δεύτερος χώρος στο Μαρούσι, ο Spaces Green Plaza, στην Λ. Κηφισίας 117.

Για περισσότερες πληροφορίες, επίσκεψη στο χώρο και συνεντεύξεις επικοινωνήστε με το 2107289000 αλλά και στο www.spaceswork.com.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.