Η Stripe λανσάρει πιστωτική κάρτα για τους εταιρικούς πελάτες της

0

Πριν λίγες μέρες, η παγκόσμια εταιρεία πληρωμών, Stripe, ανακοίνωσε ότι μπαίνει στο «παιχνίδι» του δανεισμού, με το λανσάρισμα της υπηρεσίας Stripe Capital, ενώ μόλις χθες, γράψαμε ότι η εταιρεία επεκτείνεται σε οκτώ νέες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Μαζί με το τελευταίο νέο, η εταιρεία χθες ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να λανσάρει πιστωτικές κάρτες για τους εταιρικούς πελάτες της.

Η Stripe Corporate Card -όπως θα ονομάζεται η κάρτα – θα είναι μια Visa, διαθέσιμη στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στις ΗΠΑ, αν και η κάρτα θα λειτουργεί σε όλον τον κόσμο. Οι χρήστες αναμένεται να πληρώνουν το υπόλοιπο τους κάθε μήνα, ενώ δεν θα υπάρχει κανένα επιτόκιο ή τέλος χρήσης της κάρτας. Η Stripe θα λαμβάνει χρήματα μέσω της διατραπεζικής προμήθειας που «συνοδεύει» κάθε συναλλαγή με τη χρήση της κάρτας.

Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την Stripe, η οποία συνεχίζει να διαφοροποιεί τις υπηρεσίες της και να προσθέτει νέα χρηματοπιστωτικά προϊόντα με στόχο να γίνει το «one-stop shop» για όλες τις συναλλαγές που μπορεί να χρειαστεί μια επιχείρηση. Η εταιρεία, εκτός από την πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών που αποτελεί την ναυαρχίδα της, προσφέρει υπηρεσίες χρέωσης και τιμολόγησης, υπηρεσίες πληρωμών μέσω τερματικού, επιχειρηματικά analytics, προστασία από απάτες στις συναλλαγές καθώς και μια σειρά περιεχομένου γύρω από την επιχειρηματική στρατηγική.

 

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.