Η Syncbnb χορηγός του 1ου B&B Guest Conference στις 24 Ιανουαρίου

0

Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 1ο B&B Guest Conference στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Το συνέδριο αφορά την Οικονομία Διαμοιρασμού & τη Βραχυχρόνια Μίσθωση και φιλοδοξεί να γίνει το ετήσιο ραντεβού επικοινωνίας όλων των εμπλεκόμενων μερών στο πιο ραγδαία αναπτυσσόμενο τμήμα της τουριστικής αγοράς καθώς οι επισκέπτες της χώρας μας, οι συμπεριφορές τους, οι ανάγκες τους, τα μέσα, αλλάζουν διαρκώς.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να διερευνήσει τις προκλήσεις, τα προβλήματα, τις λύσεις και να αναδείξει τις ευκαιρίες που αναδύονται αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές για την ποιοτική ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς.

Η Syncbnb, ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Startups τουρισμού και έχοντας έδρα την Αθήνα θα είναι χορηγός του συνεδρίου και θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο.

Μπορείτε να γραφτείτε δωρεάν στο συνέδριο εδώ

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.