Η Turo «σήκωσε» 92 εκατ. δολ. και εξαγόρασε την Croove από την Daimler

0

Διττής κατευθύνσεως συνεργασία με την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Daimler ξεκίνησε η Turo, τόσο μέσω της λήψεως ενός σημαντικού ποσού επένδυσης εκ μέρους της Daimler, όσο και μέσω της εξαγοράς της Croove, θυγατρικής της γερμανικής εταιρείας εκ μέρους της Turo.

Η χρηματοδότηση αποτελεί μέρος των 92 εκατομμυρίων δολαρίων που κατάφερε να αντλήσει η Turo στον τέταρτο γύρο χρηματοδότησης, της οποίας ηγήθηκε ο Νοτιοκορεατικός γίγαντας SK Holdings, και στην οποία συμμετείχαν οι Liberty Mutual Strategic Ventures και Founders Circle Capital.

Μέσω της συγκεκριμένης επένδυσης, η Turo θα είναι σε θέση να επιτρέψει στους κατόχους οχημάτων, αλλά και στους ιδιοκτήτες μικρών στόλων προς ενοικίαση να προσφέρουν τα αυτοκίνητά τους για βραχυχρόνια ενοικίαση απ’ άλλους.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.