Η Uber ξεκινά τη μίσθωση φορτηγών με το Powerloop

0

Η Uber εγκαινίασε μια μονάδα ενοικίασης εξοπλισμού, η οποία θα μισθώνει ρυμουλκούμενα σε εμπορευματικούς μεταφορείς στις ΗΠΑ, με την επωνυμία Powerloop.

Η εταιρεία, που λειτουργεί κάτω από το τμήμα Uber Freight, θα παρέχει στους φορτωτές και τους μεταφορείς ρυμουλκούμενα με εύκολη αποσύνδεση, τα οποία μπορούν να φορτωθούν εκ των προτέρων στις εγκαταστάσεις και να αναληφθούν ταχύτερα. Το μοντέλο, που ονομάζεται «pool trailer», μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα μειώνοντας το χρόνο αδράνειας για τους οδηγούς φορτηγών, καθώς περιμένουν να φορτωθεί ένα άλλο φορτίο στη μονάδα ισχύος.

Η Uber ξεκίνησε την υπηρεσία σε επιλεγμένες περιοχές του Τέξας και σχεδιάζει να την επεκτείνει περαιτέρω στο μέλλον. Η επιχείρηση χρηματοδοτικής μίσθωσης συμπληρώνει την πλατφόρμα Uber Freight για την αντιστοίχιση φορτωτών και μεταφορέων, η οποία ξεκίνησε πέρυσι ως B2B έκδοση του μοντέλου ride-on-demand στα πρότυπα των υπηρεσιών ταξί για ιδιώτες.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.