Η UiPath εξαγόρασε την ουκρανική startup StepShot

0

Η UiPath, μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες και «βαριά» χρηματοδοτούμενες εταιρείες επιχειρηματικού λογισμικού σήμερα, εξαγόρασε την StepShot, μια ουκρανική startup που ασχολείται με την αυτοματοποιημένη καταγραφή επιχειρησιακών διαδικασιών (automated business documentation).

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, σύμφωνα με το AIN το deal περιελάμβανε τόσο μετρητά όσο και μετοχές.

Η StepShot ιδρύθηκε to 2016 στόχο να βοηθήσει εταιρείες να φτιάξουν «οδηγούς» και καθοδηγητικά βίντεο, αλλά λίγο αργότερα άλλαξε αντικείμενο και στράφηκε στο business documentation.

Το αντικείμενο αυτό ταιριάζει καλύτερα στην UiPath, η οποία είναι γνωστή για το ‘Robotic Process Automation’ λογισμικό της, με το οποία βοηθά τους πελάτες της να ανακαλύψουν, κατανοήσουν, βελτιώσουν και να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες/εργασίες που ακολουθούν και πραγματοποιούν.

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για αυτό που έχουμε καταφέρει στην StepShot. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες μας με τις κορυφαίες RPA δυνατότητες της UiPath θα ωφελήσουμε σημαντικά τις επιχειρήσεις παγκοσμίως, βοηθώντας τις να πετύχουν τους στόχους αυτοματοποίησής τους», δήλωσε ο συνιδρυτής και CEO της StepShot, Sasha Reminnyi.

 

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.