Η Venmo λανσάρει πιστωτική κάρτα και «τα βάζει» με N26 και Chime

0

Η εφαρμογή πληρωμών Venmo, η οποία ανήκει στην PayPal, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πρώτης της πιστωτική κάρτας σε συνεργασία με την Synchrony Bank.

«Είμαστε χαρούμενοι που εμβαθύνουμε τη σχέση μας με τη Synchrony για να φέρουμε νέες πρωτοποριακές, πιστωτικές εμπειρίες στην κοινότητα της Venmo μέσω μιας πιστωτικής κάρτας και μιας απρόσκοπτης εμπειρίας εντός της εφαρμογής», δήλωσε ο CEO της PayPal Dan Schulman, συμπληρώνοντας ότι η PayPal είναι στρατηγικός συνεργάτης της τράπεζας εδώ και 15 χρόνια.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη τα χαρακτηριστικά της κάρτας και της εφαρμογής της, ο SVP της PayPal, Darrell Esch, δήλωσε ότι οι κάτοχοι καρτών «θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και θα μπορούν να αλληλεπιδρούν με νέους τρόπους».

Η κάρτα, που θα κυκλοφορήσει μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2020, σχεδιάστηκε για να αυξήσει τα έσοδα της Venmo, που ακόμα δεν έχει ουσιαστικά κέρδη. Επίσης, η Venmo τώρα θα μπορεί να ανταγωνιστεί ταχέως αναπτυσσόμενους παίκτες στην αμερικανική αγορά, όπως οι N26 και Chime, που προσφέρουν παρόμοια προϊόντα και υπηρεσίες.

 

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.