Η Verge.Capital κέρδισε το βραβείο καινοτομίας της Σχολής Στερν του NYU

0

Η FinTech Startup Verge.Capital, κέρδισε το βραβείο καινοτομίας στον ετήσιο διαγωνισμό που διοργάνωσε το εργαστήριο καινοτομίας W.R. Berkley της Σχολής Stern στο New York University.

Μαζί με την πρώτη θέση, κέρδισε και χρηματικό έπαθλο 75.000 δολαρίων στην κατηγορία νεοσύστατων επιχειρήσεων (New Venture Competition). Εκτός από τη Verge.Capital, βραβείο κέρδισε και η GigFinesse, η οποία έλαβε 25.000 δολάρια.

Ο διαγωνισμός είχε διάρκεια 8 μηνών και συμμετείχαν 243 ομάδες οι οποίες συναγωνίστηκαν σε μία από τις τρεις κατηγορίες: New Venture, Social Venture και Technology Venture, κερδίζοντας 6 από αυτές.

Η εταιρεία Verge.Capital ιδρύθηκε από τον απόφοιτο του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Γιάννη Γκιόκα και την Ιωάννα Στανεγλούδη. Προσφέρει υπηρεσίες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας σε Ευρωπαίους πολίτες για μια πιο δίκαιη πρόσβαση σε πιστώσεις και επεκτείνει τις αγορές καταναλωτικής πίστης για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
Η Verge.Capital, αποτελεί επίσης μία από τις 9 ομάδες που συμμετέχουν στον τρίτο κύκλο του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative της Εθνικής Τράπεζας.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.