Η WeWork ξεκινά την πώληση λογισμικού για χώρους εργασίας

0

Η WeWork εξαγόρασε την εταιρεία λογισμικού για χώρους εργασίας Teem σε μια προσπάθεια να προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες στους μεγαλύτερους εταιρικούς πελάτες της.

Η Teem, που ιδρύθηκε το 2012, παράγει εργαλεία διαχείρισης για χώρους εργασίας και συναντήσεων, όπως κρατήσεις δωματίων, γραφείων και συνεδρίων. Η εταιρεία με έδρα το Salt Lake City θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ανεξάρτητο τμήμα επιχειρήσεων και να διατηρεί τους υφιστάμενους πελάτες της, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Airbnb, Dropbox και GE, δήλωσε η WeWork.

Δεν ήταν ξεκάθαρο το ποσό της εξαγοράς της Teem, αλλά η WeWork σχεδιάζει να συμπεριλάβει την Teem στις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

Η WeWork, η οποία σήκωσε πέρυσι πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια από την SoftBank και 1 δισεκατομμύριο δολάρια τον περασμένο μήνα, έχει αποκτήσει αρκετές εταιρείες τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της Flatiron (εταιρεία κατασκευής τεχνολογίας) και της Case (εταιρεία μάρκετινγκ).

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.