Η Workable «σήκωσε» 27 εκατ. δολ.

0

Το ποσό των 27 εκατ. δολαρίων σε δεύτερο γύρο χρηματοδότησης κατάφερε να αντλήσει η Ελληνική Workable Technology, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Wall Street Journal. Της όλης διαδικασίας ηγήθηκε η Balderton Capital, με τη συμμετοχή των 83North και Notion Capital.

Workable Raises $27 Million to Help Small Businesses Compete for Talent

Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Workable Technology έχει συγκεντρώσει σε κεφάλαια επένδυσης συνολικά 34,5 εκατ. δολάρια.

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία βοηθά μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την τεχνολογία προκειμένου να αξιολογήσουν και εν τέλει προσλάβουν το κατάλληλο προσωπικό. Υπό αυτό το πρίσμα, η Workable χρεώνει τις επιχειρήσεις-πελάτες της από 19 έως και 400 δολάρια σε μηνιαία βάση για την χρήση του cloud-based ανθρώπινου δυναμικού λογισμικού της, ανάλογα με τον όγκο των θέσεων εργασίας προς πλήρωση που «τρέχει» και διαχειρίζεται μέσω της πλατφόρμας ο ενδιαφερόμενος εργοδότης.

Η Workable Technology ιδρύθηκε το 2012 στην Αθήνα, ενώ έκτοτε έχει μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στο Λονδίνο, εγκαινιάζοντας και τη λειτουργία ενός γραφείου στη Βοστόνη των ΗΠΑ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.