Καλύτερο smartphone της χρονιάς αναδείχθηκε το Huawei P30 Pro

0

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στα καθιερωμένα ετήσια βραβεία EISA (Expert Imaging and Sound Association) η Huawei κατέκτησε το βραβείο «EISA Best Smartphone 2019-2020» αυτή τη φορά για το Huawei P30 Pro, το οποίο διαδέχθηκε το Huawei P20 Pro της περασμένης χρονιάς.

Το τελευταίο μοντέλο P κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με την 40mp κάμερα που διαθέτει αλλά και το αισθητήρα HUAWEI SuperSpectrum, τον οπτικό SuperZoom φακό, τη νέα κάμερα HUAWEI Time of Flight (ToF) και την ενισχυμένη AI τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας. Η EISA χαρακτήρισε το HUAWEI P30 Pro ως την τέλεια «παρέα» για τους επαγγελματίες φωτογράφους.

Εξήρε, επίσης τις φωτογραφικές δυνατότητες χαμηλού φωτισμού του Huawei P30 Pro αναφέροντας ότι «είναι μακράν η καλύτερη φωτογραφική εμπειρία που μπορείτε να έχετε με ένα smartphone» ενώ εγκωμίασε και τις λειτουργίες ευρυγώνειου φακού, πορτρέτου και περισκοπικού τηλεφακού 5x σημειώνοντας ότι «ξεπερνά κατά πολύ τους ανταγωνιστές του».

Το Huawei P30 Pro επιβραβεύθηκε και για το ισχυρό chipset Kirin 980 που διαθέτει αλλά και τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης οι οποίες δεν γίνονται μόνο αισθητές στην κάμερα αλλά και στο σύστημα αρχείων του τηλεφώνου, εκεί όπου μαθαίνει από τον τρόπο που το χρησιμοποιεί ο χρήστης και φροντίζει να αυτοματοποιεί κάποιες διαδικασίες στο background κάνοντας την καθημερινή συμβίωση με το τηλέφωνο ακόμα πιο εύκολη.

«Έχουμε την τιμή να λαμβάνουμε ακόμα ένα βραβείο, αλλά και μία σημαντική αναγνώριση από την EISA για το P30 Pro. Με κάθε συσκευή, η HUAWEI δεσμεύεται να προσφέρει στους καταναλωτές νέα και βελτιωμένη εμπειρία φωτογράφησης, ξεπερνώντας το όριο των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι κάμερες των smartphones», δήλωσε ο Li Changzhu, Αντιπρόεδρος του Business Handset, HUAWEI Consumer Business Group.

Στο παρελθόν, η EISA έχει βραβεύσει το HUAWEI P20 ως «EISA Best Smart Phone 2018», το HUAWEI P10 ως «EISA Smartphone Camera 2017-2018», το HUAWEI Watch 2 ως «EISA Wearable Device 2017-2018» και το HUAWEI P9 ως «European Consumer smartphone 2016-2017».

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.