ΚΕΔΕ: Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πανελλήνιας διαβούλευσης για την υποστήριξη των γυναικών του επιχειρείν

0

Τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Διαβούλευσης της ΚΕΔΕ «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υποστηρίζει τις Γυναίκες του Επιχειρείν» θα παρουσιασθούν στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Γραφείο Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της διαβούλευσης είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό, στους φορείς της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς, και στους υποψηφίους του Α’ και Β’ Βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να γίνουν κοινωνοί του προγράμματος για την προώθηση του «επιχειρείν» στις γυναίκες, με στόχο, την υιοθέτησή του στους Δήμους και στις Περιφέρειες.

Μέσα από τη δημιουργία ενός ευνοϊκότερου περιβάλλοντος στη συμμετοχή των γυναικών στο επιχειρείν και την εισαγωγή καλών πρακτικών από την Ευρώπη μπορεί να δοθεί μία νέα δυναμική στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην εισαγωγή φρέσκων ιδεών στο χώρο των επιχειρήσεων.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 18:30, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου ( Δημαρχείο, Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), θα συζητηθούν τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Διαβούλευσης της ΚΕΔΕ.

Θα απευθύνει χαιρετισμό ο κύριος Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ καθώς και η κυρία Φωτεινή Βρύνα Επικεφαλής του Γραφείου Ισότητας της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης είναι:

Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, Ιδρύτρια και Πρόεδρος APSON CSR, επικεφαλής έργου «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση υποστηρίζει τις Γυναίκες του Επιχειρείν»
Σοφία Οικονομάκου Πρόεδρος Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών
Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη Πρόεδρός του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων
Μαίη Ζαννή, συνιδυτριά του Women Act
Δέσποινα Μεντεσίδου, επιχειρηματίας
Ιουλία Χαϊδά , Αντιπρόεδρος ΙΚΤΙΝΟΣ HELLAS S.A.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.