«Κλείδωσαν» οι 21 εταιρείες που στηρίζουν και επίσημα πλέον το Libra

0

Στη Γενεύη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 14/10, η πρώτη συνάντηση των μελών του Libra Association, στην οποία κατοχυρώθηκε και επίσημα η υποστήριξη των Spotify, Uber, Lyft, Vodafone και άλλων 17 εταιρειών, με την υπογραφή την καταστατικού της Ένωσης.

Μετά την «μαζική» αποχώρηση των PayPal, Stripe, Mastercard, eBay και Visa, το Facebook θέλησε να «κλειδώσει» τους υπόλοιπους υποστηρικτές του κρυπτονομίσματός του, που θεωρητικά τουλάχιστον θα επιβλέπουν την ανάπτυξή του και θα βοηθήσουν στη διαχείρισή του.

Η πλήρης λίστα με τις 21 εταιρείες που υπέγραψαν και επίσημα ότι θα υποστηρίξουν το project του Facebook, είναι οι: Anchorage, Mercy Corps, Andreessen Horowitz, PayU, Bison Trails Co, Ribbit Capital, Breakthrough Initiatives L.P, Spotify, Calibra Inc, Thrive Capital, Coinbase, Uber Technologies, Creative Destruction Lab, Union Square Ventures, Farfetch UK Limited, Vodafone, Iliad, Women’s World Banking, Kiva Microfunds, Xapo Holdings Limited και Lyft.

Στη συνάντηση, στην οποία ορίστηκε επίσης το διοικητικό συμβούλιο και το εκτελεστικό προσωπικό της Ένωσης, εκπρόσωπος του Libra δήλωσε -πιθανότατα σε μια προσπάθεια να σταματήσει το «θόρυβο» που γίνεται γύρω από τις αποχωρήσεις- ότι 1500 εταιρείες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στο project, με τις 180 εξ αυτών να πληρούν τα κριτήρια.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.