Κομισιόν: Δημόσια διαβούλευση για το Cloud

0

Η Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για Επικοινωνιακά Δίκτυα, Περιεχόμενο και Τεχνολογίες εγκαινίασε μια καινούργια διαδικτυακή δημόσια διαβούλευση με σκοπό τον προσδιορισμό των μελλοντικών προτεραιοτήτων έρευνας του Cloud Computing and Software, υπό την εποπτεία του προγράμματος H2020 ICT Work Programme 2016-17. Όσοι ενδιαφέρονται (βιομηχανία, τα ερευνητικά κέντρα, τα πανεπιστήμια, ΜΜΕ και χρηστών) είναι ευπρόσδεκτοι να συνεισφέρουν.

Η διαβούλευση θα διαρκέσει από τις 10 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2014, ενώ μετά την ολοκλήρωσή του θα πραγματοποιηθεί ένα Workshop στις 4 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συζητηθούν απόψεις που έχουν εκφραστεί κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαβούλευση μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο https://ec.europa.eu/digital- agenda/en/news/public- consultation-cloud-computing- and-software.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Leave A Reply