Μεγάλο θεματικό πάρκο καινοτομίας – Startups στην ΔΕΘ!

0

Μεγάλη έμφαση θα δοθεί όπως αναμενόταν στις Startups στην φετινή ΔΕΘ, με την τιμώμενη χώρα να είναι η Η.Π.Α., μια και στο περίπτερο 12 της έκθεσης θα συμμετάσχει ένας μεγάλος αριθμός ελληνικών ομάδων.

Το θεματικό πάρκο των Startups, που θα καλύψει μία επιφάνεια 3.000 τμ., το έχει αναλάβει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης το οποίο μίσθωσε το περίπτερο, προκειμένου να φιλοξενηθούν σε ένα ενιαίο χώρο νεοφυείς ελληνικές επιχειρήσεις. Σύμφωνα με άρθρο της Voria.gr, η ανταπόκριση στο προσκλητήριο του υπουργείου για συμμετοχή στο περίπτερο της καινοτομίας είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική με περισσότερες 100 επιχειρήσεις να έχουν δηλώσει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής, κάτι που επιβεβαιώνουμε και εμείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο 13 βρίσκεται η αποστολή των Η.Π.Α. η οποία πέρα από τιμώμενη χώρα επιθυμεί να διαδραματίσει πιο ενεργό ρόλο στο ελληνικό οικοσύστημα Startups.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.