Με έπαθλα 15 χιλ. ευρώ «έρχεται» στη ΔΕΘ ο διαγωνισμός ΕΙΤ Food Demo Day

0

Το ΕΙΤ Food σε συνεργασία με το EIT Food Hub Greece, που υλοποιείται από τους Industry Disruptors – Game Changers, διοργανώνουν το ΕΙΤ Demo day από τις 8 έως τις 9 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του 4ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Αγροδιατροφικής Επιχειρηματικότητας, στο περίπτερο 6 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο ΕΙΤ Food Demo Day συμμετέχουν οι 10 φιναλίστ εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροδιατροφικής τεχνολογίας και προέκυψαν μετά από αξιολόγηση στο διαγωνισμό RIS Innovation Prizes.

Πιο συγκεκριμένα, χθες Κυριακή 8/9 πραγματοποιήθηκαν ειδικά workshops με κύριο στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων παρουσίασης αλλά και την κατάλληλη προετοιμασία-ωρίμανση των νεοφυών επιχειρήσεων ώστε να μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο.

Σήμερα, Δευτέρα 9/9 στις 19.30, οι ομάδες θα διαγωνιστούν σε ειδικό livepitching event και θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους πλάνα σε επενδυτές. Από αυτή τη διαδικασία θα αναδειχθούν οι δύο νικήτριες ομάδες, οι οποίες θα λάβουν χρηματικά έπαθλα ύψους 10.000 και 5.000 ευρώ αντίστοιχα.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.