Νέα χρηματοδότηση 1,8 εκατ. ευρώ για τον «Douleutara»!

0

Τον τρίτο γύρο χρηματοδότηση, ύψους, 1,8 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η διαδικτυακή υπηρεσία Douleutaras.gr στον οποίο συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, το VentureFriends, το PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς και το AddVenture.

Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα χρηματοδότηση θα ανοίξει νέους ορίζοντες, καθώς έχοντας ήδη επεκταθεί στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο, στα σχέδια της Startup βρίσκεται η επέκταση σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Douleutaras» έχει αναδειχθεί στην μεγαλύτερη ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών στην Ελλάδα, καθώς μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας, το δυναμικό της ξεπερνά πλέον τους 3.500 αξιολογημένους επαγγελματίες, δημιουργώντας έτσι ουσιαστικές σχέσεις με κάθε επαγγελματία η ομάδα φροντίζει ταυτόχρονα για την παροχή άριστου επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες. Έτσι σήμερα, περισσότεροι από 170.000 χρήστες έχουν ήδη εμπιστευθεί την υπηρεσία, ώστε να εξασφαλίσουν την εύρεση του πλέον κατάλληλου και αξιόπιστου επαγγελματία για την υλοποίηση της εργασίας τους.

Από μία απλή ηλεκτρολογική βλάβη μέχρι την ολική ανακαίνιση ενός χώρου, η πλατφόρμα καλύπτει τις ανάγκες των χρηστών σε μία ευρεία γκάμα επαγγελματικών εργασιών, η οποία ξεπερνά τον αριθμό των 90 Υπηρεσιών για το Σπίτι.

Ο CEO και Founder του Douleutaras.gr, Ανδρέας Γραμμάτης, δηλώνει ότι: “Το Douleutaras.gr επιχειρεί να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις στις ανάγκες που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε νοικοκυριό σχετικά με το σπίτι του, συστήνοντας αξιόπιστους επαγγελματίες για κάθε εργασία. Στα 2 χρόνια λειτουργίας μας η απήχηση της προσπάθειας μας έχει ξεπεράσει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Στόχος μας από εδώ και πέρα η παροχή ακόμα περισσότερων λειτουργιών που θα επιτρέψουν στους χρήστες μας να καταναλώνουν επαγγελματικές υπηρεσίες με την ίδια ευκολία που παραγγέλνουν προϊόντα».

Ο Partner του VentureFriends, Απόστολος Αποστολάκης δηλώνει: «Η ομάδα του Douleutaras έχει πολύ σύντομα δημιουργήσει μια χρήσιμη υπηρεσία με μεγάλη απήχηση. Όμως το πιο σημαντικό είναι πως έχει αποδείξει ότι μπορεί να μπει σε βάθος, και με τη βοήθεια της τεχνολογίας να βελτιώσει τη δύσκολη διαδικασία ανεύρεσης αξιόπιστων συνεργατών για τις οικιακές εργασίες. Αυτό μας δίνει τη βεβαιότητα ότι θα δούμε το Douleutaras.gr να γίνεται μια μεγάλη εταιρεία με παρουσία εντός και εκτός Ελλάδας».

Share.

About Author

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΑΤΟΣ

Δημοσιογράφος και επικεφαλής του Startupper.gr.

Comments are closed.