Νέες λύσεις αποθήκευσης flash νέας γενιάς από την IBM

0

Η IBM ανακοίνωσε πρόσφατα δυο νέες επιχειρηματικές λύσεις αποθήκευσης all-flash που παρέχουν κορυφαίες επιδόσεις και αποδοτικότητα, όπως και εξαιρετική αξιοπιστία. Τα συστήματα αυτά θα βοηθήσουν στη μείωση του κόστους και την επιτάχυνση εφαρμογών και υποδομών που διαχειρίζονται μεγάλους όγκους δεδομένων.

Το IBM FlashSystem V9000 προσφέρει τα πλεονεκτήματα που παρέχονται με την τεχνολογία software-defined storage με την ταχύτητα του flash. Με την υιοθέτηση του FlashSystem V9000, οι πελάτες μπορούν να ενοποιήσουν τα υπάρχοντα συστήματα αποθήκευσης κάτω από έναν τομέα διαχείρισης και να εφαρμόσουν virtualization, καθώς και ενιαίες υπηρεσίες. Εν τω μεταξύ, το IBM FlashSystem 900 θα εξακολουθήσει να παρέχει άριστες επιδόσεις, επιχειρηματική αξιοπιστία και διευρυμένη αποτελεσματικότητα, ενώ μπορεί να στηθεί μέσα σε μόλις δυο ώρες, αντί για τις ημέρες που απαιτούνται για τα συμβατικά συστήματα.

Στον πυρήνα αυτών των all-flash συστημάτων αποθήκευσης βρίσκεται η τεχνολογία IBM FlashCore, η σουίτα των καινοτομιών και δυνατοτήτων που επιτρέπουν στο FlashSystem να παρέχει καλύτερες επιδόσεις από τα επιχειρηματικά συστήματα δίσκου και το καθιστά ευέλικτο και εύκολο να ενσωματωθεί σε όλο το εύρος των υποδομών IT. Αυτές οι τεχνολογικές εξελίξεις μεταφράζονται σε απτά πλεονεκτήματα για πελάτες που θέλουν να χτίσουν οικονομικά αποδοτικές αρχιτεκτονικές cloud, να αντλούν γρήγορα γνώσεις από την επιχειρηματική ανάλυση δεδομένων, να αλληλεπιδρούν με πελάτες που χρησιμοποιούν φορητές συσκευές, ενώ παράλληλα βοηθούν στον εντοπισμό και την πρόληψη της απάτης στον κυβερνοχώρο και των απειλών ασφάλειας δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, προσφέρουν δραματική μείωση των εξόδων τροφοδοσίας, λόγω της παντελούς απουσίας μηχανικών μερών.

Η εταιρεία έχει επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε έρευνα, συνέργειες, ανάπτυξη προϊόντων, συμπληρωματικές υποδομές και ενίσχυση πωλήσεων flash, καθώς και σε 12 νέα Centers of Competency ανά τον κόσμο.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.