Νέος accelerator για health startups στο Ελσίνκι σε συνεργασία με τη Samsung

0

Το Vertical Health Accelerator είναι ένας νέος επιχειρηματικός επιταχυντής για εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας και της υγείας. Δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Samsung Electronics. Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία του cluster HealthSPA με τις πόλεις του Ελσίνκι του Espoo και άλλων.

Όπως αναφέρει το arcticstartup.com, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει αρχικά στο Πανεπιστήμιο του Άαλτο και αργότερα στα Πανεπιστήμια του Meilahti και του Viikki.

Το πρώτο πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου και θα τρέξει για 4 έως 6 μήνες. Θα φιλοξενήσει 15 early stage startups από τους κλάδους της υγείας, της διατροφής και των βιοεπιστημών.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.