Νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης Agrifood στο Orange Grove

0

To Orange Grove σε συνεργασία με την IdeaHackers ανακοίνωσαν νέο πρόγραμμα επιτάχυνσης για Startups στον τομέα της διατροφής και της γεωργίας. Το πρόγραμμα γίνεται στο πλαίσιο του Global Entrepreneurship Summit το οποίο συνδιοργανώνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ολλανδία.

Απευθύνεται σε Startups με καινοτόμες ιδέες σε διάφορα αντικείμενα όπως: παραγωγή και ασφάλεια τροφίμων, νέα υλικά, ηλεκτρονικό εμπόριο, βιώσιμες συσκευασίες, περισσευούμενη τροφή, αγροτικές τεχνολογίες για τα φυτά και το έδαφος, για το πότισμα και την αποστράγγιση κ.α.

Οι ομάδες που θα επιλεγούν θα συμμετάσχουν σε ένα τρίμηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Orange Grove από τις 4 Μαρτίου 2019 έως τις 14 Μαΐου και φυσικά θα περιλαμβάνει και το κλασικό Demo Day μπροστά σε κοινό και επενδυτές.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ μέχρι τις 27 Ιανουαρίου 2019.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.