Ντόναλντ Τραμπ εναντίον Libra: «Δεν μου αρέσουν τα κρυπτονομίσματα»

0

Με ένα «καταιγισμό» tweets ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στα κρυπτονομίσματα και το Libra του Facebook.

Όπως διευκρίνισε ο Αμερικανός πρόεδρος, δεν είναι οπαδός των κρυπτονομισμάτων, καθώς υπόκεινται σε μεγάλη μεταβλητότητα και στηρίζονται «στον αέρα».

Όπως είπε, ακόμα και το Facebook, ίσως χρειαστεί καταστατικό τράπεζας προκειμένου να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει το δικό του ψηφιακό νόμισμα, το Libra.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την πίστη του στο αμερικανικό δολάριο, καθώς είναι το «μόνο πραγματικό νόμισμα στις ΗΠΑ». «Εάν το Facebook και άλλες εταιρείες θέλουν να γίνουν τράπεζες, πρέπει να φτιάξουν ένα νέο τραπεζικό καταστατικό και να υπόκεινται σε όλες τις τραπεζικές ρυθμίσεις, όπως ακριβώς και οι άλλες τράπεζες», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.