Ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινού για τις φιναλίστ ομάδες του Chivas The Venture και το Laddroller

0

Τα αδέλφια Πετρωτού από τη Λάρισα έφτιαξαν ένα προσιτό και πολυδύναμο αναπηρικό αμαξίδιο – εξωσκελετό το οποίο μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή χιλιάδων ατόμων με κινητικά προβλήματα. Το Laddroller είναι η πρώτη ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό Chivas The Venture και προέρχεται από τον διαγωνισμό του MITEF Greece Startup Competition 2016. 

Ο διαγωνισμός μοιράζει 1 εκατ. δολ. στις ομάδες που θα ξεχωρίσουν τόσο από τους κριτές όσο και από το κοινό. 250 χιλ. δολ. θα μοιραστούν οι πέντε ομάδες με τους περισσότερους ψήφους από το κοινό.

Η Laddroller επέστρεψε από την Οξφόρδη και προετοιμάζεται για τον τελικό του Chivas The Venture

Από σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου μέχρι τις 12 Ιουνίου, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει τον αγαπημένο του τελικό υποψήφιο μέσω ζωντανής ψηφοφορίας.

Μπορείτε να ψηφίσετε για το Laddroller εδώ.

Ο τελικός του Chivas The Venture θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Los Angeles.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.