Ξεκίνησε η Web Summit 2017 με 60.000 συμμετέχοντες από 170 χώρες στη Λισαβόνα!

0

Η δεύτερη Web Summit θα πραγματοποιηθεί στη νέα της μόνιμη έδρα, τη Λισαβόνα, μεταξύ 6-9 Νοεμβρίου, η οποία χτίζει αργά και σταθερά το προφίλ της σαν μια «Startup Capital» της Ευρώπης.

Τα νούμερα της φετινής Web Summit είναι εντυπωσιακά: 60.000 επισκέπτες από πάνω από 170 χώρες. 1.200 ομιλητές, 2.000 συμμετέχουσες Startups απ’ όλο τον κόσμο, 1.400 επενδυτές και πάνω από 2.000 δημοσιογράφοι βρίσκονται ήδη στη Πορτογαλία. 

Οι είκοσι χώρες με την μεγαλύτερη εκπροσώπηση είναι οι:
– Αυστρία
– 
Βέλγιο
– 
Βραζιλία
– 
Καναδάς
– 
Δανία
– 
Γαλλία
– 
Γερμανία
– 
Ινδία
– 
Ιρλανδία
– 
Ισραήλ
– 
Ιταλία
– 
Ολλανδία
– 
Πολωνία
– 
Πορτογαλία
– 
Ισπανία
– 
Σουηδία
– 
Ελβετία
– 
Ηνωμένο Βασίλειο
– 
Ουκρανία
– 
Ηνωμένες πολιτείες Αμερικής

Μερικοί από τους ομιλητές περιλαμβάνουν: την Margrethe Vestager, η Ευρωπαία Επίτροπος που επέβαλε πρόστιμο στην Google 2,4 δισεκατομμυρίων ευρώ, τον συνιδρυτή της Slack, Stewart Butterfield, τον Al Gore, τον CEO της Reddit, Steve Huffman και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, António Guterres.

Από τον κόσμο των επενδυτών τεχνολογία θα μιλήσουν και θα έχουν επαφές με Startups ο ιδρυτής της Breyer Capital, Jim Breyer, ο ιδρυτής της NEA, Dick Kramlich και ο ιδρυτής της Draper Associates, Tim Draper.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.