Ξεκίνησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα εταιρικής επιτάχυνσης Impact Hub Academy

0

Το Impact Hub Academy είναι ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διαχειριστές ΜΚΟ , project managers, οργανισμών κλπ.  ανεξαρτήτως σταδίου  ανάπτυξης της εταιρείας.

Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει στην «επιτάχυνση» της ανάπτυξης των οργανισμών προσφέροντάς τους μια εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία ειδικά στη σχεδίαση νέων προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και την επέκταση του κύκλου  δραστηριοτήτων τους.


 Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους :

  • Να εντοπίσoυν τα σημεία που επιβραδύνουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.
  • Να δημιουργήσουν ένα χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
  • Να έρθουν σε επαφή με ειδήμονες και κορυφαίους συμβούλους.
  • Να αξιοποιήσουν ευκαιρίες της αγοράς και να αναπτύξουν νέα προϊόντα & υπηρεσίες.
  • Να χτίσουν ένα δυναμικό σύστημα υποστήριξης & συνεργασιών.

Η ελάχιστη διάρκεια συμμετοχής είναι 6 μήνες και ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος απασχόλησης στο πρόγραμμα είναι 15 ώρες / μήνα.

Το κόστος είναι 60 ευρώ + ΦΠΑ / μήνα και οι αιτήσεις έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου και θα παραμείνουν ανοικτές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.