Ξεκινά η προετοιμασία για το 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

0

Μετά το κλείσιμο της αυλαίας του 4ου Delphi Forum, ξεκινά η προετοιμασία ενός ακόμα σημαντικού Forum, αυτού του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, το οποίο θα  διεξαχθεί στις 11  Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο HILTON.

Το InvestGR Forum οργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης, κομμάτων, ακαδημαϊκών, ειδικών και στελεχών ξένων εταιρειών στην Ελλάδα, με βασικό θεματικό άξονα το υπάρχον πλαίσιο για την πραγματοποίηση ξένων επενδύσεων και, κυρίως, τις κατευθυντήριες γραμμές και τις επιλογές για τη βελτίωση του πλαισίου αυτού.

Μια από τις σημαντικές ενότητες με τις οποίες θα ασχοληθεί το Forum είναι αυτή του Digital Transformation, με θέμα : «Επενδύσεις στην ψηφιακή οικονομία και καινοτομία ως παράγοντας ανταγωνιστικότητας»
Έχοντας μπει για τα καλά στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, ο ψηφιακός μετασχηματισμός αφορά όλους μας: από τις εταιρείες, τους πελάτες, τους καταναλωτές, το Κράτος.
Η ψηφιακή τεχνολογία αναμένεται να αναπτυχθεί με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς τα επόμενα χρόνια και η αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου των εταιρειών είναι απολύτως απαραίτητη για την επιβίωσή τους.

Τα άλλα πάνελ του 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece είναι τα ακόλουθα:

Πάνελ: Συζήτηση ευρημάτων έρευνας – βαρόμετρο της METRON ANALYSIS «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός;».

Πάνελ: «Απόηχος των εκλογών στην Ε.Ε.: προκλήσεις, ευκαιρίες και απειλές ως προς την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού».

Πάνελ: «Τουρισμός: πώς αντανακλά στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό;».

Πάνελ: «Λιγότερο Κράτος, Καλύτερο Κράτος;».

Πάνελ: «Ελλάδα: νέο κέντρο για τις διεθνείς αγορές ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη;».

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.