Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος του InsurTech accelerator της LLoyd’s

0

O Lloyd’s Lab, ο επιταχυντής καινοτομίας της Lloyd’s, ανακοίνωσε τον δεύτερο κύκλο του προγράμματός του για InsurTech Startups.

Το πρόγραμμα δέκα εβδομάδων απευθύνεται σε επιχειρηματίες και νεοσύστατες επιχειρήσεις σε τέσσερις περιοχές εστίασης:
– Ανάλυση δεδομένων και εξαγωγή επιχειρηματικών ασφαλιστικών πληροφοριών.
– Ενίσχυση της πελατειακής εμπειρίας.
– Αύξηση της αποτελεσματικότητας στο back-office.
– Δημιουργία ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών «επόμενης γενιάς».

Το πρόγραμμα το υποστηρίζει η L Marks , με τις αιτήσεις να έχουν ήδη ανοίξει και να παραμένουν ανοικτές μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2019. Ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει στις 29 Απριλίου με τις επιλεγμένες ομάδες να έχουν με πρόσβαση σε ένα χώρο συν-εργασίας στο κτίριο της Lloyd’s στο Λονδίνο.

Στις 12 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Demo Day του πρώτου κύκλου του προγράμματος της LLoyd’s ενώ οι αποφάσεις για επενδύσεις ή / και άλλες πιθανές συνεργασίες με τις ομάδες του πρώτου κύκλου θα ληφθούν τον Ιανουάριο του 2019.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν στον δικτυακό τόπο του προγράμματος.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.