Ξεπέρασε το «φράγμα» των 3 εκατ. χρηστών η Monzo!

0

Η ψηφιακή τράπεζα Monzo έσπασε το «φράγμα» των 3 εκατ. χρηστών, ενώ οι εγγραφές συνεχίζονται και η ανάπτυξη της τράπεζας επιταχύνεται.

Αυτό που έχει, μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η Monzo έφτασε σε αυτόν τον αριθμό, μόλις τέσσερις μήνες αφού «γιόρτασε» τους 2 εκατ. χρήστες της! Η εταιρεία υποστηρίζει ότι δέχεται 55, 000 νέους πελάτες κάθε εβδομάδα.

Φαίνεται πως η διεπαφή και το φάσμα των φιλικών προς τον πελάτη χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων εξοικονόμησης χρημάτων, που διαθέτει η εφαρμογή της Monzo «κερδίζει» τους χρήστες smartphone.

Η σημερινή είδηση, σε συνδυασμό με τα 18 δισ. λίρες που έχουν ξοδευτεί μέσω της εφαρμογής, από την ίδρυσή της το 2015 και τα 4,9 εκατ. που στέλνονται καθημερινά μεταξύ των χρηστών της, επιβεβαιώνει απόλυτα το γεγονός αυτό.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.