Οι νικητές του RG Challenge18

0

Οι 14 ομάδες ολοκλήρωσαν το εντατικό πρόγραμμα του Reload Greece, RG Challenge18, στο Λονδίνο με την κατάληξη φυσικά να περιλαμβάνει και το απαραίτητο Pitch σε ένα μεγάλο κοινό 150 ατόμων.

Το βραβείο του κοινού, το οποίο προήλθε μετά από ψηφοφορία, πήρε η RoboTiles, Η Robotiles έχει φτιάξει ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι – ρομπότ για παιδιά και κέρδισε μια εβδομάδα συμβουλευτική στα γραφεία της Avocarrot στην Ελλάδα και τρεις συνεδρίες με το νομικό γραφείο Joelson Law Consultants.

H νικήτρια του διαγωνισμού RG Challenge18 ήταν η Entomics η οποία κέρδισε χρηματικό βραβείο 5.000 λιρών, έξι μήνες χώρους γραφείου στο Λονδίνο και τρεις συνεδρίες με το νομικό γραφείο Joelson Law Consultants. H Entomics μεταμορφώνει τα οργανικά απόβλητα σε ζωωτροφή υψηλής αξίας χρησιμοποιώντας έντομα για την μετατροπή αυτή! H Startup έχει την έδρα της στο Λονδίνο με τον Φώτη Φωτιάδη να είναι ο Co-Founder.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.