Οι νικητές του The Squeeze#10 στο Orange Grove

0

Πραγματοποιήθηκε χθες ο 10ος διαγωνισμός The Squeeze που διοργανώνει το Orange Grove με συμμετοχή επιλεγμένων ομάδων του incubator. Οκτώ ομάδες παρουσίασαν τις ιδέες τους μπροστά σε ένα πάνελ έμπειρων κριτών με στόχο να κερδίσουν δυο επιταγές των 15 και 10 χιλιάδων ευρώ, μια χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Τη πρώτη θέση κέρδισε η πλατφόρμα που φέρνει κοντά πελάτες και εξαγωγείς σε όλο τον κόσμο, EasyExports και τη δεύτερη θέση το Arpato, μια πλατφόρμα δημοπρασιών για διαθέσιμα δωμάτια σε ξενοδοχεία και άλλες υπηρεσίες του τουριστικού τομέα.

Οι υπόλοιπες Startups που συμμετείχαν στο The Squeeze

Εναλεία: Η πρώτη σχολή για επαγγελματίες αλιείς αλλά και μια πλατφόρμα εύρεσης εργασία στο χώρο σε όλο τον κόσμο.

EventLobster: Ένα marketplace για την εύρεση και κλείσιμο χώρων εκδηλώσεων και δεξιώσεων.

Hook on Chic: Μια υπηρεσία ενοικίασης φορεμάτων από επώνυμους σχεδιαστές για γυναίκες για ειδικές περιπτώσεις και εκδηλώσεις.

Cyclefi: Η πρώτη υπηρεσία ανταποδοτικής ανακύκλωσης που μας εκπαιδεύει να ανακυκλώνουμε.

Foodakai: Προσφέρει σε ενδιαφερόμενες εταιρείες πληροφορίες και δεδομένα για την ασφάλεια τροφίμων σε πραγματικό χρόνο.

Yachtness: Προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών γύρω από το γιοτ.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.